Четвер, 18.04.2024, 11:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » Архів матеріалів

Одним з можливих вкладенням коштів є покупка цінних паперів. В Україні існує мережа інститутів спільного інвестування та фондових компаній.

Громадянин також має можливість інвестувати шляхом використання інтернет-трейдингу на «Українській біржі». Однак заробити на цих ринках інвестору вкрай складно. Проблема в тому, що ринок низьколіквідний, а транзакційні витрати високі. Провідні акціонерні товариства, які представлені в лістингу на фондових біржах країни, використовують наявні легальні можливості, щоб виплачувати мінімальні дивіденди по акціях або не виплачувати їх взагалі. Крім того, ринок має сумний досвід дефолтів за корпоративн ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: Admin | Дата: 17.04.2018

Перед вторым финальным туром в Хмельницком задача-минимум для "Полтавчанки" была предельно простой. Не  дать обойти себя команде с Ивано-Франковска. 

Была и задача-максимум - попытаться побороться с черниговским "Педуниверситетом"  за серебро и право сыграть переходные матчи за выход в Суперлигу. И, как показало развитие событий, задача-максимум не была такой уж фантастической.

В матче против "Педуниверситета" "Полтавчанка" выиграла первые две партии. Последующие две "на зубах" вырвали черниговчанки - обе 26:28. В пятой ... Читати далі »

Переглядів: 674 | Додав: Admin | Дата: 01.04.2018

Якщо маркетинг - це дії, спрямовані на привернення уваги до товару, формування купівельного попиту і його продаж, то інтернет-маркетинг - те ж саме, тільки в інтернеті.

У поняття інтернет-маркетингу (ІМ) входить просування в інтернеті по всіх фронтах: розкрутка та оптимізація сайту, створення контенту - текстового, відео, візуального, реклама товарів в інтернеті. Якщо використовувати всі ці прийоми в сукупності - це називається комплексний ІМ. Якщо якийсь один або кілька - ефект буде не настільки повним. Але це не точно. Іноді комплексний маркетинг просто недоцільний: наприклад, якщо у вас солідні забезпечені клієнти, вони навряд чи будуть сидіти у "ВКонтакте" і дивитися ролики на YouTube. Звичайно, винятки бувають, і щоб не помилитися, потрібно знати свою цільову аудиторію. Як це зробити і як вибрати оптимальні канали просування - читайте трохи нижче.

Дл ... Читати далі »

Переглядів: 1009 | Додав: Admin | Дата: 17.12.2017

Система вищої освіти в Канаді розташовується на другому місці в світі після США. Однак, слід зазначити, що Канада дещо безпечніше, спокійніше і обходиться дешевше, ніж коштує навчання у її південного сусіда.

У Канаді налічується приблизно 100 університетів, до складу них входить 175 державних і приватних коледжів. У різних програмах форми навчання канадські коледжі навчають приблизно 500 тисяч чоловік. За якістю викладання пильно стежать представники такої організації як Асоціація регіональних коледжів Канади і схожі з нею об'єднання. Переваги коледжів Канади полягають в тому, що вони формують невеликі групи, приділяють персональну увагу, відносно невисока вартість навчання в порівнянні з вузами.

В цілому у ВНЗ Канади проходить навчання понад 1,5 мільйонів студентів, включаючи в даний список близько 35 тисяч іноземців. Практично всі навчальні заклади ... Читати далі »

Переглядів: 965 | Додав: Admin | Дата: 17.12.2017

Полтава - одне з найстаріших міст України, яке виникло ще в IX ст. н. е. Його перша згадка відноситься до 1174 року, коли стара назва - Лтава - була записана в Іпатіївському літописі.

Це місто прославився боєм, який поклав кінець російсько-шведській війні. Стався він на розташованому неподалік від міста полі. На честь цієї перемоги був створений музей Полтави, який знаходиться біля Братської могили російських воїнів. У колекції музею можна знайти різні твори мистецтва, зброю, прапори, нагороди, спорядження та обмундирування російських і шведських солдатів, особисті речі полководців і ще понад 8 тис. експонатів. Також екскурсія передбачає відвідування двох відновлених редутів.

Розташована в Полтаві і садиба І. Котляревського - видатного українського письменника. Вона була реконструйована в 1969 р у відповідності з малюнком, зроблен ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Admin | Дата: 17.12.2017

Багато власників квартир хочуть поміняти планування приміщення. Зробити це дуже просто, але сам процес має на увазі певні нюанси.

Якщо з'явилася необхідність в проведенні даної процедури, то необхідно звернутися в проектний відділ, який зможе виготовити правильний план нового планування, повністю відповідає вимогам ГОСТу, а також СНіП. Кожен листок плану буде підтверджуватися печаткою, наявність якої допоможе уникнути можливих проблем. При цьому подається відповідна заява, в якому прописуються етапи майбутньої планування, терміни і час проведення робіт. На підставі цих комісія видає відповідний дозвіл на проведення робіт. Іноді в дозволі мож ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Admin | Дата: 16.11.2017

Волейбольная «Полтавчанка» более чем уверенно начала нынешний сезон в высшей лиги.

Напомним, что в прошлом сезоне подопечные Анатолия Кириленко сумели пробиться в «финал четырех», где разыгрывалась единственная путевка в Суперлигу, а также право сыграть в переходных матчах. Но уже перед самим финалом наша команда имела шансы немного ниже, так как стартовала с нулем очков, да и финал проходил не в Полтаве. Также состав «Полтавчанки», за исключением нескольких волейболисток, не имел достаточного опыта выступлений в турнирах мастеров. Возможно, именно в силу названных причин, даже побороться за «бронзу& ... Читати далі »

Переглядів: 946 | Додав: Admin | Дата: 11.11.2017

В поединке за бронзовые награды в Тайбэе команда Угиса Крастиньша уступила сборной Японии.

К большому сожалению, свой длинный турнирный путь на Всемирной Универсиаде мужская сборная Украины завершила на минорной ноте. Оказавшись в шаге от пьедестала почета, она так и не смогла его покорить, сначала уступив в полуфинале Ирану, а затем, в матче за бронзовые медали, Японии...

ЯПОНИЯ - УКРАИНА - 3:1 (25:22, 21:25, 25:22, 25:21)

Нельзя сказать, что наши волейболисты оказались не готовы к этому ответственному противостоянию психологически. Наоборот, их глаза горели желанием реабилитироваться за полуфинальное фиаско от Ирана. Однако именно это желание, похоже, сыграло с ними злую шутку. Как говорится, «перегорели». Пытаясь выполнять все технические элементы лучше, на самом деле у них получалось не лучши ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: Admin | Дата: 01.09.2017

Сложно в это поверить, но впервые в то, что мы знаем под. названием «волейбол» сыграли еще в 19 веке. Случилось это в 1896 году на территории США. И уже почти через 70 лет волейбол стал олимпийским видом спорта.  

Этот вид спорта, является, по сути, комбинацией нескольких на тот момент уже известных видов спорта. В частности, можно говорить о сродненности волейбола с баскетболом, гандболом, и бейсболом. Поэтому и первый волейбольный мяч был ни чем иным, как обычной камерой от баскетбольного мяча. Со временем игроки поняли необходимость облегчения веса мяча и на свет появился первый по-настоящему волейбольный мяч. Случилось это в уже ... Читати далі »

Переглядів: 674 | Додав: Admin | Дата: 16.08.2017

Завдяки різноманітності видів бороди, сучасному чоловікові не важко підібрати модель, яка буде оптимально відповідати особливостям його особи і органічно доповнювати загальний стиль.

Зараз мода на бороди вільна від консерватизму і відкрита для експериментів. Але, тим не менше, існують класичні види стрижок, які є стилістичним орієнтиром і відправною точкою для найсміливіших експериментів.

Триденна борода

Стильний і богемний спосіб з ілюзією недбалості. Ключове слово в цьому випадку «з ілюзією». Грань між сексуальною неголеністю і недоглянутою зан ... Читати далі »

Переглядів: 1011 | Додав: Admin | Дата: 27.07.2017

« 1 2 3 4 ... 30 31 »
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове