П`ятниця, 26.04.2024, 05:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 1340 | Додав: Admin | Дата: 20.09.2010 | Коментарі (0)

Лубенський «Фаворит» у матчі другого ігрового дня розіграшу Кубка України з волейболу зустрічався з харківським «Локомотивом».
Завданням для наших спортсменів у цьому поєдинку було гідно протистояти іменитому супернику. Гра проходила у напруженій боротьбі, моментами складалося враження, що на майданчику зустрічаються рівні за класом команди. Та все ж досвід та зіграність «Локомотива» — багаторазового чемпіона та володаря Кубка України — далася взнаки. Рахунки, зокрема, по першій та третій партіях свідчили про те, що лубенці здатні майже на рівних протистояти грізному супернику. Так, у третій партії з рахунком 17:17 у «Фаворита» навіть був шанс схилити шальки терезів на свою користь. У це повірили і вболівальники, шалено підтримуючи своїх улюбленців. Проте сподівання на перемогу над харків’янами у нас залишаються на найближче майбутнє.

У підсумку зустріч закінчилася з рахунком 3:0 (25:20, 25:15, 25:20) на користь гос ... Читати далі »
Переглядів: 897 | Додав: Admin | Дата: 20.09.2010 | Коментарі (0)


Переглядів: 1051 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

Керівники волейбольного клубу «Фаворит», після дебютного матчу на Кубок України, поспілкувалися із представниками ЗМІ.

Володимир Дорош, президент ВК «Фаворит» не скупився на компліменти своїм підопічним.
– Я задоволений грою, адже ми виграли 3:0. Минулого сезону ми вибороли право на участь у Суперлізі, а сьогодні підтвердили, що не дарма ми гратимемо в елітному дивізіоні. «Фаворит» збалансована команда професійних гравців з чудовими моральними якостями, які вміють контролювати свої емоції. Суперники були вищими та молодшими, та ми змогли виграти. Як кажуть у нас у народі, майстерність не проп’єш. Ми повинні бути чемпіонами та приймати єврокубки на Полтавщині.

А от Сергій Сосін, головний тренер «Фавориту» був більш стриманий.
– Звісно, рахунок на табло – 3:0. Але якістю гри я незадоволений. Вона бажає бути кращою. Багато брак ... Читати далі »
Переглядів: 1214 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

Кубок України з волейболу серед чоловічих команд стартував у спортивному комплексі ГУМВС у Полтавській області
У першому матчі групи «А» багаторазовий володар кубку — харківський «Локомотив» легко здолав «Новатор» з Хмельницького з рахунком 3:0. Далі настала черга лубенського «Фаворита» та вінницького «Міцного горішка». У вболівальників були приводи для хвилювання: лубенці в період міжсезоння наполовину оновили склад команди, тож відчувалася певна незіграність.
У кожній з трьох зіграних між «Фаворитом» та «Міцним горішком» партій йшла боротьба «м’яч у м’яч», та все ж господарі постійно «вели». У першій партії лубенці перемогли з рахунком 25:22. У другій партії «Фаворит» спочатку відставав, але після рахунку 11:11 ситуація кардинально змінилася. У підсумку волейболісти з Лубен навіть покращили свій результат — 25:21. Третю партію господарі теж виграли: 25:19. ... Читати далі »
Переглядів: 1194 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

14 вересня гравець збірної Російської Федерації із волейболу Олексій Плужников завітав до рідного міста Полтави.
А саме до Спеціалізованої спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву . Олексій заслужив невеликий відпочинок після перемоги на європейській першості серед юніорів, яка нещодавно завершилася в Білорусі. А тому приїхав до родини у Полтаву. Не зміг професійний волейболіст не відвідати свого першого тренера Анатолія Офата. Тренер привів вихованця на урок, де юнак розповів п’ятикласникам та семикласникам про свої здобутки і важкість обраного шляху.
– Займаюсь волейболом вже десять років, – розповів Олексій. – Навчався у звичайній полтавській школі №5. У п’ятому класі до нас завітав Анатолій Іванович і запросив до спортивної школи. Дуже вдячний йому, бо саме в Полтаві я всьому навчився, а потім лише вдосконалював те, що отримав тут. Із 9 по 10 кла ... Читати далі »
Переглядів: 1796 | Додав: Admin | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (0)

Про це розповів Президент ВК «Фаворит» (Лубни)

- Володимире Миколайовичу, у цьому сезоні Ваш клуб у перехідних матчах виборов право грати у найсильнішій лізі українського волейболу - Суперлізі, а 16 вересня почне свій шлях у боротьбі за Кубок України, чи готова команда до цих поєдинків і які зміни сталися в колективі під час міжсезоння?
- Так, 9 травня цього року, перемігши у стикових матчах, наш клуб вперше у своїй 10-ти річній історії буде грати з найсильнішими командами України. Це Велика перемога всього полтавського волейболу. Звичайно участь у найсильнішій когорті передбачає як збільшення фінансових затрат, так і підсилення складу команди. До речі, він змінився майже на 70%. Так до «Фаворита» прийшли відомі досвідчені волейболісти з великим досвідом гри у Суперлізі, це, зокрема, майстер спорту, кращий ліберо сезону 2009-2010, гравець збірної України Денис Зуй, майстер спорту Сергій Дяков (перейшов з «Кримсоди»(Красно ... Читати далі »
Переглядів: 1185 | Додав: Admin | Дата: 15.09.2010 | Коментарі (0)

Волейбольний клуб «Фаворит» з Лубен в сезоні 2009-2010 дебютує в Суперлізі України. Свої домашні поєдинки команда відтепер проводитиме у Полтаві в спорткомплексі «Динамо».
«Цей зал відповідає усім вимогам і є одним з кращих в Україні» - зазначив президент «Фаворита» Володимир Дорош. Гравці, як і раніше, готуються до змагань на своїй базі в Лубнах, де створені належні умови. Вболівальники волейболу Полтавщини вже найближчим часом зможуть оцінити потенціал «Фаворита», який підсилив свій склад у міжсезоння. В рамках другого етапу кубка України з 16 по 18 вересня у Полтаві відбудуться матчі за участю лубенських волейболістів. У нашій групі виступають команди «Локомотив» (Харків), ВК «СДЮСШ-Міцний горішок» (Вінниця) та «Новатор» (Хмельницький). До наступного етапу виходять команди, що посіли першу та другу сходинки. Змагання такого рівня варто відвідати, адже в Полтаві вони відбудуться вперше. Тим вболівальникам, котрі не зможу ... Читати далі »
Переглядів: 929 | Додав: Admin | Дата: 13.09.2010 | Коментарі (0)

Як відомо, з 15 по 18 вересня пройде другий етап розіграшу Кубка України серед чоловічих волейбольних команд. 

Єдиний представник Полтавщини у цих змаганнях лубенський СК «Фаворит» вестиме боротьбу у групі «Б»-1 у Полтаві. Як зазначили відповідні спеціалісти Федерації волейболу України, спортзал у Лубенській ДЮСШ не відповідає суперліговим нормам. Як повідомив автору цих рядків Володимир Дорош, президент СК «Фаворит», на кубкові ігри і поєдинки чемпіонату країни заявлені два місця їх проведення – спорткомплекс «Динамо» у Полтаві (вміщує близько 400 сидячих місць) і спортзал ДЮСШ в Лубнах. Більшість матчів «Фаворит» буде грати в обласному центрі, але кілька матчів пройдуть і в місті над Сулою.

Ще господар команди зазначив, що всі домашні ігри лубенської команди уболівальники міста зможуть спостерігати у прямій трансляції на головній площі Лубен – Володимирському майдані. Тут планується встановлення великого екрану для перегляду м ... Читати далі »
Переглядів: 1079 | Додав: Admin | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 30 31 »
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове