Середа, 17.04.2024, 00:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » Архів матеріалів
Тут ми поговоримо про перший етап кубка в підгрупі А-3 серед жіночих команд, яка проводила матчі у Чорткові Тернопільської області. Ви не помилились, на волейбольній карті України появилась нова точка. Чортків являється районним центром тернопільської області і розташований на 80 км. південніше Тернополя. В цьому місті виступатиме Галичанка-ТНЕУ-2, яка заявилась у Вищу лігу. 

Тернопільський національний економічний університет маючи свою філію у Чорткові побудував доволі таки симпатичний спорткомплекс для потреб студентів. Побачивши який, мені, як тернополянину, стало трішки заздрісно:-))) - у Тернополі такого залу нема навіть близько...Хоча у коридорах того ж ТНЕУ вже витає проект спортокомплексу для Тернополя, справа за малим - побудувати його....
Вернемось до волейболу. 

Перший ігровий день


В перший ігровий день зустрічались Контініум-Волинь-Ун ... Читати далі »
Переглядів: 1070 | Додав: Admin | Дата: 08.09.2010 | Коментарі (0)

Директорат ФВУ повідомляє терміни і місця проведення другого етапу Кубку України серед чоловічих команд.

15–18.09.2010 р.
 
"Б"-1 (Полтава)
"Локомотив" м. Харків
"Фаворит" м. Лубни 
ВК "СДЮСШ-Міцний горішок"м. Вінниця
"Новатор" м. Хмельницький

"Б"-2 (Чернігів)
"Кримсода" м. Красноперекопськ 
ВСК "Юридична Академія-2" м. Харків
СВК "Буревісник-ШВСМ" м. Чернігів
 "Автошляхбуд" м. Донецьк

"Б"-3 (Харків)
"Імпексагро Спорт Черкаси" м. Черкаси 
"Локо-Експрес" м. Харків
"Дніпро-Автомобіліст" м .Дніпропетровськ
"Локомотив-3" м. Харків

"Б"-4 (Чернівці)
"Будівельник-Динамо-Буковина" м. Чернівці
"Будівельник" м. Тернопіль
ВСК "Юридична Академія" м. Харків
Переглядів: 1011 | Додав: Admin | Дата: 06.09.2010 | Коментарі (0)

Ніщо не стоїть на місці і після того, як волейбольний клуб "Полтавчанка" припинив своє існування, його колишні волейболістки почали працевлаштовуватися в інших командах.
Так, зв'язуюча Наталія Оробченко, яка минулий сезон проводила в "Полтавчанці" на правах оренди, поповнила ряди черкаського "Круга". Нагадаємо, що попередньою командою Оробченко була одеська "Джинестра".
У той же "Круг" повернулася і Світлана Шванська. Відмітимо, що в Полтаву Світлана перейшла саме з Черкас.
Побажаємо колишнім волейболісткам полтавського клубу якомога швидше закріпитися у новій команді.
Переглядів: 979 | Додав: Admin | Дата: 05.09.2010 | Коментарі (0)

Як повідомив президент СК «Фаворит» Володимир Дорош, загалом турнір у Харкові і виступ на ньому команди йому сподобались, але суперліговим новачкам ще потрібно працювати і працювати, щоб гідно стартувати серед найсильніших волейбольних дружин країни. Ще він зазначив, що у чемпіонаті України «Фаворит» домашні ігри з сильними суперниками буде проводити, скоріш за все, у Полтаві у сучасному спорткомплексі «Динамо». А з такими командами як «Будівельник-ШВСМ» (Чернігів) та іншими клубами – у спортивному залі Лубенської ДЮСШ. У планах керманича «Фавориту» будівництво у селі Засулля під Лубнами сучасної суто волейбольної арени, на якій би лубенська команда приймала кращі команд ... Читати далі »

Переглядів: 1580 | Додав: Admin | Дата: 30.08.2010 | Коментарі (0)


Главный тренер лубенского "Фаворита" Сергей Соснин дал комментарий официальному сайту клуба по итогам завершившегося турнира в Харькове.

- Закончился турнир по волейболу, посвященный губернатору Харьковской области Евгению Кушнареву. Команда «Фаворит» (Лубны) закончила этот турнир на четвертом месте, обыграв вторую команду Беларуси «Гомель» (3:1) и харьковскую «Юридическую Академию» (3:1).
Игры проходили хорошо, в зале была напряженная атмосфера. В принципе, я командой доволен, стартовый состав сыграл "на отлично", но я вижу проблему в наших зап ... Читати далі »
Переглядів: 1262 | Додав: Admin | Дата: 30.08.2010 | Коментарі (0)

Лубенський "Фаворит" завершив свої виступи на волейбольному турнірі в Харкові пам'яті Євгена Кушнарьова. З п'яти поєдинків лубенські волейболісти виграли у двох. З рахунком 3:1 "Фаворит" здолав "Металург" (Гомель) та "Юридичну Академію" (Харків).

Натомість з рахунком 0:3 були програні матчі красноперекопській "Кримсоді", яка і стала переможцем турніру, а також мінському "Будівельнику", який посів друге місце. Матч з хорківський "Локо-експресом" був більш впертим, але завершився поразкою лубенців - 1:3.

У підсумку "Фаворит" посів четверте місце.

Переглядів: 878 | Додав: Admin | Дата: 30.08.2010 | Коментарі (0)

Хотя до начала очередного чемпионата Украины среди мужских и женских клубов суперлиги, который стартует 1 октября, еще далековато, однако это вовсе не означает, что мастера летающего мяча используют жаркую летнюю пору в отдыхающем режиме. Ведь все команды главного дивизиона страны уже давно исчерпали время отпусков, приступив к насыщенным тренировкам. А еще многие из них в ближайшие дни готовятся выступить в ряде международных турниров. Так, 20-24 августа новичок мужского элитного эшелона харьковский «Локо-Экспресс» (ранее назывался «Локомотив-2») будет в своем Дворце спорта принимать белорусские коллективы «Строитель» (Минск) и «Металлург» (Гомель), земляков из «Юракадемии», «Крымсоду» (Красноперекопск) и «Фаворит» (Лубны). Упомянутая шестерка команд в однокруговых баталиях разыграет Кубок Харькова, посвященный Дню Независимости Украины. К этому празднику также приурочен традиционный турнир в Черновцах, где 20-22 августа соперниками местного «Будивельныка-Буковины ... Читати далі »
Переглядів: 1134 | Додав: Admin | Дата: 25.08.2010 | Коментарі (0)

У рамках підготовки до нового сезону лубенський "Фаворит" подав заявку на участь у міжнародному турнірі, який має стартувати в Харкові 20 серпня. Крім лубенців у ньому планують взяти участь харківські "Локо-Експрес" та "Юридична академія", красноперекопська "Кримсода", а також клуби з Мінська та Могильова.
Турнір пройде за коловою системою, тобто кожна команда зіграє з кожною по разу. Завершиться турнір 24 серпня, на День незалежності України.

Переглядів: 856 | Додав: Admin | Дата: 20.08.2010 | Коментарі (0)

Лубенський "Фаворит", дебютант волейбольної Суперліги, розпочав підготовку до нового сезону.

Більше місяця готується у рідних стінах до дебютних змагань лубенська команда "Фаворит". Як зазначив головний тренер колективу Сергій Соснін, його підопічні проходять підготовку на базі клубу у селі Засулля Лубенського району, а також у спортзалі Лубенської ДЮСШ. Команда зазнала деяких змін у складі. Залишилися в колективі Сергій Пономаренко, Олександр Рябко, Сергій Кириленко, Руслан Трофімов, Михайло Куян, Олександр Новгородченко і Максим Кравченко. Вже підписали контракт з клубом Денис Зуй (ліберо) і Сергій Дяков, які раніше були провідними гравцями суперлігової "Кримсоди" з Красноперекопська. Також будуть грати у складі "Фавориту" Андрій Перепадя з МВК "Одеса" і Дмитро Мельник із хмельницького "Новатора".
У найближчих планах команди участь у міжнародному волейбольному турнірі у Харкові на призи губернатора області, де суперниками лубенців будут ... Читати далі »
Переглядів: 1217 | Додав: Admin | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)

У міжсезоння більшість професійних волейболістів крім виконання індивідуальних програм підтримує форму, граючи у пляжний волейбол. Що ж це за вид спорту? Давайте познайомимося поближче.
Пляжний волейбол входить в програму Олімпійських ігор. Він відрізняється від звичайного волейболу кількісним складом команд: вони складаються з 2 чоловік, які босі на піску (розмір майданчика - 8х8 м) грають до 2 перемог у партіях. Оскільки це літній вид спорту, яким займаються під пекучим сонцем, то головні убори і сонцезахисні окуляри дозволяються. 
В Україні розвиток саме цього виду волейболу поки ще має попереду свої найкращі часи. А в Росії справи набагато кращі. Світовими лідерами пляжного волейболу залишаються бразильці, які мають змогу цілий рік займатися і брати участь у турнірах. Пляжний волейбол більше комерціалізований, ніж звичайний волейбол. Бо для участі у престижних турнірах треба платити внески, хо ... Читати далі »
Переглядів: 1667 | Додав: Admin | Дата: 13.07.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 30 31 »
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове