Вівторок, 16.04.2024, 21:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2010 » Вересень » 15 » Володимир Дорош: "Процес становлення команди ще триває"
20:49
Володимир Дорош: "Процес становлення команди ще триває"
Про це розповів Президент ВК «Фаворит» (Лубни)

- Володимире Миколайовичу, у цьому сезоні Ваш клуб у перехідних матчах виборов право грати у найсильнішій лізі українського волейболу - Суперлізі, а 16 вересня почне свій шлях у боротьбі за Кубок України, чи готова команда до цих поєдинків і які зміни сталися в колективі під час міжсезоння?
- Так, 9 травня цього року, перемігши у стикових матчах, наш клуб вперше у своїй 10-ти річній історії буде грати з найсильнішими командами України. Це Велика перемога всього полтавського волейболу. Звичайно участь у найсильнішій когорті передбачає як збільшення фінансових затрат, так і підсилення складу команди. До речі, він змінився майже на 70%. Так до «Фаворита» прийшли відомі досвідчені волейболісти з великим досвідом гри у Суперлізі, це, зокрема, майстер спорту, кращий ліберо сезону 2009-2010, гравець збірної України Денис Зуй, майстер спорту Сергій Дяков (перейшов з «Кримсоди»(Красноперекопськ), майстер спорту, зв'язуючий Дмитро Мельник та інші. Продовжив контракт з клубом приймаючий Олександр Новгородченко, який був дозаявлений на фінальну частину минулого чемпіонату. Процес становлення команди ще триває, тож не виключено, що до початку нового сезону, а чемпіонат стартує на початку жовтня, у команді ще можуть з'явитися ще нові гравці.
- Під час минулого розіграшу Кубка «Фавориту» вдалося потрапити до фіналу, де команда поступилася багаторазовому Чемпіону України харківському «Локомотиву». Які цілі у команди у новому сезоні?
- По-перше, знову повторити цей успіх, грати у фіналі, а, по-друге, у чемпіонаті посісти якнайвище місце і потрапити до єврокубків. Наша мрія, щоб ми у Полтаві грали не тільки з найсильнішими командами України, але й Європи.
- До речі, «Фаворит» усі свої поєдинки відтепер буде проводити у Полтаві?
- Так, хоча я і корінний лубенець і мені хотілося, щоб ці матчі проходили у рідному місті, але вимоги до місця проведення змагань у Суперлізі набагато вищі ніж у Вищій лізі. А у Полтаві, на щастя, з'явився прекрасний Палац спорту при Управлінні внутрішніх справ, ця арена відповідає усім вимогам змагань і поступається в державі можливо лише арені харківського «Локомотива».
- Які ще міста будуть приймати матчі другого етапу Кубка України і розкажіть, будь ласка, про регламент змагань.
- Крім, Полтави матчі пройдуть у Чернівцях, Харкові та Чернігові. На цьому етапі команди суперліги були розподілені «змійкою» на чотири підгрупи за результатами попереднього чемпіонату. В підгрупах команди грають між собою по колу. Колективи, що посядуть перші і другі місця потрапляють до наступного етапу. Ці поєдинки відбудуться вже з 2 по 5 грудня. Фінал - 24-26 грудня. Хотілося провести його також у Полтаві, звичайно за участі нашого «Фаворита».
- На мою думку, наша підгрупа найсильніша серед учасників, чи не так?
- Справді, з нами змагатиметься чемпіон, найкраща команда на сьогодні в Україні - «Локомотив» (Харків), вчорашній Суперліговий колектив - ВК «Міцний горішок» (Вінниця) та «Новатор»(Хмельницький). Повірте, наші хлопці докладуть максимум своїх вмінь та зусиль, щоб не розчарувати своїх прихильників, які зберуться на трибунах спорткомплексу УМВС, та пройти далі у боротьбі за Кубок України. Користуючись нагодою, запрошую усіх шанувальників волейболу, а у Полтаві таких чимало, підтримати нашу команду та разом святкувати перемоги.

Новини Полтавщини
Переглядів: 1182 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове