Вівторок, 23.04.2024, 23:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Пасажирські перевезення та екскурсії в Полтаві
18:23
Пасажирські перевезення та екскурсії в Полтаві

Пасажирські перевезення - дуже відповідальна сфера діяльності, від учасників якої багато в чому залежить безпека і здоров'я пасажирів.

Тому вибираючи перевізника необхідно по максимуму враховувати всі можливі чинники.

У цій статті ми поговоримо про перевізників м Полтава. Пасажирські перевезення в цьому місті навряд мають свою специфіку, тому необхідно довіритися компанії, яка працює на ринку вже не один рік і має тільки позитивні відгуки від своїх клієнтів. Під ці критерії повністю підпадає «Авто-Лідер».

«Авто-Лідер» - це транспортно-логістична компанія, яка спеціалізується на такому напрямку, як пасажирські перевезення з м Полтава (пассажирские перевозки Полтава). Сюди також входять регулярні екскурсії в різні куточки України, трансфери, зустрічі і т.п. Всім полтавчанам доступні наступні послуги:

  • замовлення автобуса і мікроавтобуса;
  • оренда автобуса і мікроавтобуса;
  • замовлення маршрутки;
  • погодинна оренда авто на весілля та ін.

Серед найбільш популярних екскурсійних маршрутів варто виділити поїздку на Новий рік до Львова, відвідування острова Хортиця, Софіївського парку, Екопарку Фельдмана, Дніпра, замку Попова і Петриківки.

Окремо варто сказати про такий вид відпочинку, як поїздки на море. У літній сезон разом з полтавським перевізником можна відпочити в Кирилівці, Одесі, Залізному Порту, Скадовську та інших популярних курортах. Що може бути краще відпочинку під гарячим сонцем і теплими морськими хвилями?

«Авто-Лідер» має в своєму розпорядженні численний автопарк, до складу якого входять легкові автомобілі, автобуси, мікроавтобуси та вантажні автомобілі. Одним словом, там Ви завжди зможете замовити той вид транспорту, який потрібен саме в даний момент часу.

У компанії «Авто-Лідер» завжди стежать за технічним станом автомобілів і підготовкою водіїв. Автопарк регулярно поповнюється новими моделями транспортних засобів.

І якщо навіть Ви сумніваєтеся, якому екскурсійному маршруту віддати перевагу, все одно звертайтеся в цю компанію. Команда професійних менедерів завжди готова запропонувати кращі маршрути, виходячи з Ваших побажань і можливостей. З «Авто-Лідером» Ви отримуєте більше!

Переглядів: 568 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове