П`ятниця, 26.04.2024, 00:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2018 » Серпень » 5 » Як вибрати термосумку
21:18
Як вибрати термосумку

З приходом літа ми прагнемо на відпочинок, на природу, прагнемо більше часу проводити на свіжому повітрі, радіти і насолоджуватися теплим променям і прекрасній погоді.

Куди б ми не зібралися чи то на пляж, в ліс або просто на прогулянку, обов'язково беремо з собою необхідний провіант. Адже погодьтеся, апетит на свіжому повітрі просто «звірячий». Але як зберегти швидкопсувні продукти, такі як м'ясо, риба, молочні продукти при досить високій температурі. Тут не обійтися без такої на перший погляд простої, але дуже корисної речі як термосумка, яка призначена для збереження продуктів харчування в охолодженому, холодному і що важливо в гарячому стані.

Погодьтеся, винахід справді знаковий для людини 21 століття. Виріб продуктивно працює за принципом термоса, тобто зберігає в собі тепло і холод. 

При виборі сумки-холодильника слід звернути увагу на кілька важливих моментів:

1. Обсяг і вага ізотермічної сумки.

Вибираючи термосумку, визначитеся, який обсяг найбільш актуальний для Вас. Якщо Ви плануєте невеликий пікнік на природі в колі друзів з 3-4 чоловік, то достатньо буде термо-сумки об'ємом 19 л. При цьому важливо знати, що чим більше контейнер, чим більше в ньому акумуляторів холоду, тим довше термін зберігання продуктів в такому контейнері.

2. Матеріал, з якого виготовлена ​​сумка або контейнер.

Сумка-холодильник виготовляється, як правило, з міцних синтетичних тканин, які добре відштовхують воду і сонячне проміння. Як матеріал для зовнішньої частини сумки використовуються поліестер, нейлон або полівінілхлорид (ПВХ). Ці тканини легко піддаються чищенню, швидко висихають.

При виборі термосумки зверніть увагу на внутрішню частину, в якій будуть розташовуватися контейнери холоду і самі продукти. Найчастіше виробники економлять на "внутрішнє убрання" сумки, прокладаючи нещільно ПВХ-матеріал зі світловідбиваючими властивостями (по типу внутрішньої поверхні стандартних тетрапак - пакетів з-під соків або молока), а звичайний різнокольоровий поліетилен. Така сумка втрачає в якості, оскільки продукти в ній будуть нагріватися швидше. Термін зберігання продуктів в такій сумці навіть з акумуляторами холоду не більше 2-3 годин. Ціну на сучасні моделі термосумок (рос. термосумка цена ) можна дізнатися на сайті 070.com.ua.

3. Наявність ручок і захисних замків.

При виборі термосумки слід звернути увагу також на наявність ручок і вбудованих замків, які захистять сумку від довільного відкриття. Захисний замок вбудовується, як правило в одну з ручок сумки. Він не дозволить сумці випадково розкритися, і продукти не випадуть з контейнера.

4. Товщина стінок сумки-холодильника.

Купуючи термосумку, звертайте увагу на товщину стінок. Якщо стінки дуже тонкі (між двома шарами тканини на дотик не відчувається внутрішньої термоізоляційної прошарку), тоді перед вами - НЕ термоізоляційний контейнер. Без внутрішнього ізоляційного шару сумка буде швидко віддавати холод і нагріватися.

5. Захисний внутрішній шар сумки.

Захисний внутрішній шар сумки-холодильника повинен бути виготовлений з міцного ПВХ матеріалу, за яким легко доглядати. Найчастіше внутрішній захисний шар роблять із спеціального ПВХ, схожого на "амальгамний" (блискучий, світловідбиваючий, внутрішній) шар тетрапак. Без такого шару сумка буде утримувати холод набагато меншу кількість часу.

Переглядів: 1005 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове