П`ятниця, 19.04.2024, 23:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2017 » Липень » 27 » Види стрижок бороди
19:59
Види стрижок бороди

Завдяки різноманітності видів бороди, сучасному чоловікові не важко підібрати модель, яка буде оптимально відповідати особливостям його особи і органічно доповнювати загальний стиль.

Зараз мода на бороди вільна від консерватизму і відкрита для експериментів. Але, тим не менше, існують класичні види стрижок, які є стилістичним орієнтиром і відправною точкою для найсміливіших експериментів.

Триденна борода

Стильний і богемний спосіб з ілюзією недбалості. Ключове слово в цьому випадку «з ілюзією». Грань між сексуальною неголеністю і недоглянутою занедбаністю - дуже тонка. Така борода вимагає уважного догляду і постійного обслуговування: волосся на вилицях повинні акуратно підголювати, так само як і на шиї. Стильний барбершоп киев допоможе вам реалізувати будь-яку з сучасних стрижок. 

Коротка повна борода

Модель, яка користується найбільшою популярністю серед сучасних чоловіків, багато в чому завдяки максимуму своєї природності і мінімального контролю. Більш того, відповідно до одного з досліджень, саме такі бороди віддає перевагу більшість жінок.

Щетина покриває верхню губу, підборіддя, щоки і шию. Оптимальна довжина формується через 10-15 днів. Коротка повна борода дає можливість, без сумніву, надати образу мужності і зрілості.

Довга повна борода

Колись носіння довгої повної бороди було прерогативою людей поважного віку, зараз ця модель залишається доступною для чоловіків всіх вікових груп. Борода відмінно поєднується як з химерним хіпстерскім стилем, так і строгим класичним чином без будь-яких надмірностей.

Вечірня борода

Ультракороткий варіант бороди. Фактично, це одно- або дводенна щетина довжиною 0,5 - 1 мм, з акуратно поголеними вилицями і шиєю.

Еспаньйолка

Ця популярна модель складається з вусів, що спускаються вниз, оточуючих рот і формують подовжений пучок на підборідді. Довжина самої борідки може варіюватися за бажанням.

Борідка Ван Дейк

Модель, що отримала назву на честь фламандського живописця Ентоні ван Дейка. Художник при дворі англійського короля Карла I ввів моду на носіння підкручених вусів і прямий борідки. Слідом за живописцем таку модель почали носити спочатку в Англії, а потім і по всій Європі. Зараз за нею також закріплено назву «французька борода».

Переглядів: 1013 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове