Четвер, 28.03.2024, 16:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2013 » Вересень » 18 » Просування в Інтернеті сайтів волейбольної тематики
20:53
Просування в Інтернеті сайтів волейбольної тематики
Коли створювався сайт волейбольного клубу "Полтавчанка", то інтернет-ресурсів, які б висвітлювали полтавський волейбол фактично не було.
З того часу пройшло більше трьох років і на даний момент ситуація змінилася. І змінилася в кращу сторону. З'явився сайт Федерації волейболу Полтави, сайт Асоціації ветеранів волейболу Полтави, а також сайт волейбольного клубу "Фаворит". На фоні затишшя 2010-го року така активність не може не радувати. А от тут починаються певні нюанси.
Якщо ви введете в пошукову форму найпопулярніших пошуковиків слово "волейбол", то виявите, що жодний з названих сайтів не перебуває на провідних позиціях у видачі. Для просування ресурсів волейбольної тематики необхідно володіти серйозними знаннями. В першу чергу розуміти алгоритми роботи пошуковиків. Якщо у власника інофрмаційного ресурсу немає таких знань і відповідних навиків, як ці знання застосувати на практиці, то вихід один - довіритися професіоналам цієї справи.
Із цілої плеяди ресурсів, які нині є в Інтернеті і надають послуги по просуванню сайтів спортивної тематики, я б виділив SeoHammer. Даний сервіс є, по суті, першим українським сервісом, який надає подібні послуги. По-друге, просування сайтів орієнтовано під пошукову систему Google. Це є безсумнівною перевагою, адже саме гугл дає левову частк трафіку для російськомовного і україномовного сегменту Інтернету. Для людей, які цінують кожну гривню, не менш важливим буде те, що сервіс надає офіційні папери, які підтверджують витрати клієнта. Такі папери дозволять зекономити власні кошти при сплаті податку на прибуток. SeoHammer має доволі сильну команду спеціалістів, що дозволяє йому уже зараз на рівних конкурувати з подібними сервісами, які вже не один рік надають послуги по просуванню інтернет-ресурсів.
Але, тим не менше, SeoHammer не стоїть на місці і постійно розвивається. Підтвердженням чого є регулярні проведення вебінарів, на яких обговорюються останні досягнення в області просування сайтів. Думаю наведеної інформації достатньо, щоб зробити правильний вибір.

Переглядів: 776 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове