Субота, 20.04.2024, 03:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2017 » Листопад » 16 » Правильне перепланування квартири
20:18
Правильне перепланування квартири

Багато власників квартир хочуть поміняти планування приміщення. Зробити це дуже просто, але сам процес має на увазі певні нюанси.

Якщо з'явилася необхідність в проведенні даної процедури, то необхідно звернутися в проектний відділ, який зможе виготовити правильний план нового планування, повністю відповідає вимогам ГОСТу, а також СНіП. Кожен листок плану буде підтверджуватися печаткою, наявність якої допоможе уникнути можливих проблем. При цьому подається відповідна заява, в якому прописуються етапи майбутньої планування, терміни і час проведення робіт. На підставі цих комісія видає відповідний дозвіл на проведення робіт. Іноді в дозволі може бути відмовлено, але на це повинні бути вагомі причини. По завершенню всіх робіт, готовий результат повинна оглянути і прийняти приймальна комісія. Після цього власник приміщення отримує новий паспорт і свідоцтво на власність.

Існує процедура незаконного перепланування приміщення, але вона може бути легалізована через судове рішення. В іншому випадку, суд може змусити власника заплатити великий штраф і заново провести планувальні роботи по відновленню колишнього вигляду в приміщенні. Качество прежде всего: ЖК «Лесной квартал» в Броварах

Перевагою такого процесу є те, що роботи не порушують прав сусідів, як це буває в разі перепланування квартири. Якщо господар вирішить змінити загальну площу будинку, то ця процедура буде вважатися повністю легальною. Але перед цим необхідно буде скласти письмову заяву та передати його до відповідних органів.

Єдиним нюансом в переплануванні будинку є прибудова. Вона обов'язково повинна бути узаконена. В іншому випадку закон змусить господаря знести споруду.

Правильна перепланування будинку або квартири

Будь-яка перепланування, яка була проведена самостійно без попереднього звернення до відповідних органів із заявою, буде вважатися нелегальною і може бути карна законом. Щоб отримати дозвіл, необхідно скласти письмову заяву і відправити його в житлову комісію. Комісія може не прийняти заяву, якщо план планування буде суперечити правилам безпеки або не відповідати вимогам будівельних норм.

Якщо відповідь була позитивною, тоді господар має право провести планувальні роботи у встановлені в заяві терміни. Після завершення всіх робіт в приміщенні, житлова комісія перевіряє результат і на його підставі видає власникові нове свідоцтво на власність.

Всі зміни в квартирі, які планує господар, повинні проводиться згідно з дозволом житлової комісії. Найоптимальнішим варіантом буде звернутися в дизайнерські фірми, які можуть запропонувати кращі варіанти за новою плануванні квартири. Крім цього, ви можете замовити в цій фірмі повноцінний проект, який зможете віднести відповідні органи для отримання дозволу на проведені роботи. Розгляд заявки комісією може відбуватися протягом 45 днів, після чого клієнт отримає результат, позитивний результат якого буде залежати від грамотного плану, який не буде суперечити будівельним нормам.

Чи необхідно узаконювати перепланування?

Ця умова є обов'язковою в переважній більшості випадків. Особливо це стосується робіт, які будуть проводитися в муніципальних квартирах, що може привести до судового розгляду, яке, швидше за все, закінчиться не кращим чином для провідного будівельні роботи.

Переглядів: 491 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове