П`ятниця, 19.04.2024, 06:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2011 » Травень » 27 » "Полтавчанки знову чемпіонки!!!". Фінал першості аматорської вищої ліги серед жіночих команд.
23:26
"Полтавчанки знову чемпіонки!!!". Фінал першості аматорської вищої ліги серед жіночих команд.

19-22 травня 2011 р., Полтава. Фінал першості аматорської вищої ліги серед жіночих команд. На превеликий жаль ми мало приділяли уваги аматорському волейболу, зокрема жіночому. Сподіваємось, що в наступному сезоні виправимо цю помилку. Отже, в красивому і зеленому місті Полтава проходили фінальні ігри за 1-4 місця першості аматорської вищої ліги серед жіночих команд. В ньому приймали участь команди «Університет» м. Івано-Франківськ, ВК «Полтавчанка» м. Полтава, «Харків’янка” м. Харків та «ТЕЦ-5-ХДЗА» м. Харків.
В перший же день господарки майданчику за таблицею розіграшу зустрілися з добре відомими для себе суперницями, волейболістками «Харків’янки”з м. Харкова. Місцева команда з початку гри захопила лідерство і не дала жодних шансів для перемоги гостям. В загальному підсумки цифри на табло показали результат 3-0 за ВК «Полтавчанка» м. Полтава. Дівчата з Прикарпаття команда «Університет» м. Івано-Франківськ підтримала господарок фіналу і також без надмірних зусиль здолала ще одну харківську команду «ТЕЦ-5-ХДЗА» 3-0.
Зрозумівши, що відступати вже нікуди «Харків’янка м. Харків зробила висновки з першої поразки на цьому турнірі почала гру з Івано-Франківським «Університетом» досить агресивно, завершивши першу партію на свою користь (25:15). В другому сеті волейболістки «Університету» намагались вирівняти гру, але їм знову нічого не вдалось зробити і вони його програли (25:13). Найбільш напруженішою і нервовішою була третя партія в зустрічі. До середини сету команди йшли, як кажуть «очко в очко», але кінцівка була все ж таки за волейболістками з першої столиці (25:21). Отже, 3-0 «Харків’янка м. Харків. Слід відмітити в цій грі чудову гру ветерана і капітана команди «Університет» м. Івано-Франківськ Ірини Цап, а в команді «Харків’янка м. Харків пасуючу і капітана Анну Скидан, яка неперевершено справилась з своїми функціями і обов’язками на майданчику.
В останній день змагань зустрілись команди ВК «Полтавчанка» м. Полтава та «Університет» м. Івано-Франківськ. Господарки майданчику в перших двох партіях «змели» суперника на своєму шляху, обігравши їх (25:20) в першій та (25:22) у другій партіях. Зрозумівши що втрачати нічого, гості з Прикарпаття зібрали всі свої сили в кулак і практично на одному подиху з рахунком (15:25) обіграли «полтавчанок». Четвертий сет навпаки став для волейболісток «Університету» справжнім випробуванням. Ведучи по ходу всього матчу вони легко віддавали ініціативу господаркам, а в кінцівці партії вигравали з рахунком (24:18), ледве не програли цю партію. В підсумку(23:25) на користь гостей «Університету». Слід відзначити в цій партій справжній характер і волю до перемоги «полтавських дівчат», які зуміли зібрати всі сили, але на жаль в кінцівці їм трішки невистачило везіння. Вирішальним в цій грі став п’ятий сет. Фортуна була прихильна на боці господарок, які перемогли (15:13) в цій партій і в загальному рахунку 3-2. Найкращими гравцями в цій грі були: в команді ВК «Полтавчанка» м. Полтава – Важинська Анна, а в команді «Університет» м. Івано-Франківськ – Городчук Наталка.
В Харківському дербі на теренах Полтавщини зійшлись два одвічних суперника «ТЕЦ-5-ХДЗА» м. Харків та «Харків’янка” м. Харків. В цій зустрічі перемога була на боці «Харків’янки” м. Харків з рахунком 3-0 (25:14;25:18;25:22). Досить непогано відіграла в команді «ТЕЦ-5-ХДЗА» м. Харків Богдана Анісова, а в команді «Харків’янка” м. Харків капітана команди Анну Скидан.
В кінцевому підсумку команди розташувались на таких місцях:

1 місце: ВК «Полтавчанка» м. Полтава
2 місце: «Харків’янка” м. Харків
3 місце: «Університет» м. Івано-Франківськ
4 місце: «ТЕЦ-5-ХДЗА» м. Харків

Федерація волейболу України, щиро вітає переможців та призерів і зичить Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх задумів і планів, неперевершених спортивних здобутків в ім`я примноження славних традицій українського волейболу.
Більш детальніші результати і турнірну таблицю Ви можете знайти на офіційному сайті ФВУ
Переглядів: 1592 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 ААА №5  
0
Аматорку мы выигрывали в сезоне 2008-2009, с того времени состав изменился, Вот молодняк и выполнил КМС!!! А остальные подтвердили!!!

2 Ванька  
0
Так они же и раньше аматорку выигрывали. Что тогда за это КМС не давали?

1 AAA № 5  
0
Поздравляю всех игроков, с выполнением норматива КАНДИДАТ В МАСТЕРА СПОРТА!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове