Четвер, 18.04.2024, 06:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2015 » Червень » 29 » Користь і шкода від споживання протеїнів
16:29
Користь і шкода від споживання протеїнів

Багатьох людей, які хочуть мати красиві форми тіла і серйозно займаються в тренажерному залі, часто цікавить питання про шкоду і користь спортивного харчування, і зокрема протеїнів.

Відразу скажу що протеїн корисний і необхідний організму, так само не варто плутати його з допінгом, анаболічними стероїдами або гормонами росту.

Тверждения про шкоду протеїнів є хибним у своїй основі, однак є й деякі винятки, коли неправильний прийом спортивних білків може завдати певної шкоди людині. харчування завдає серйозної шкоди здоров'ю, і особливо страждає чоловіча потенція. Часто початківці і недосвідчені спортсмени, починають з рослинних протеїнів на основі сої, які дійсно за певних умов негативно впливають на чоловічу потенцію.

М'язова тканина людини складається з трьох компонентів, це білки, жири і вуглеводи. Білки або протеїни є основними будівельними матеріалами, не тільки тіла людини, але також тварин і рослин. Без білкових молекул неможливе формування мускулатури людини і внутрішніх органів. Протеїн особливо корисний і необхідний молодому організму, що росте, наприклад дітям і підліткам. А тим людям, хто хоче серйозно займається бодібілдінгом, без нього просто не обійтися. Додатковий прийом білкової їжі буде корисний для тих, хто має проблеми з обміном речовин і сидить на дієті. Тому в своїй основі протеїн корисний для організму. Якщо вас цікавить запит "купить протеин", то якісний продукт можна придбати в інтернет-магазині havka.in.ua.

У деяких людей може виникнути алергія, кропив'янка або індивідуальна непереносимість до деяких протеїнів чи його окремих компонентів. Але ця ненормальна реакція може виникнути на будь-який, навіть звичайний харчовий або не харчовий продукт. У сучасному, цивілізованому виробничому циклі, застосовується, як правило, тільки натуральна і екологічно чиста харчова сировина. Завдяки спеціальним способам фільтрування та очищення, білок добре відділяється від різних шкідливих і непотрібних компонентів, тому ризик розвитку непереносимості зводиться до мінімуму.

При деяких захворюваннях печінки і нирок, прийом протеїнів може створити додаткове навантаження на роботу цих органів і призвести до розвитку певного дисбалансу в їх роботі. В цьому випадку приймати додатковий білок потрібно з обережністю необхідно розумно оцінювати користь і шкоду від його прийому. Однак сам по собі купити протеїн безпосередньо не руйнує нирки або печінку. Аналіз крові допоможе оцінити функцію нирок і печінки.

Таким чином, протеїн необхідний і корисний для організму, але може бути шкідливий при певних станах. Він може бути шкідливий при наявності алергічної реакції, при надмірному його вживанні, а так само при деяких захворюваннях печінки і нирок.

 

Переглядів: 1356 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове