Середа, 24.04.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2016 » Грудень » 11 » Як вибрати квартиру для оренди
12:37
Як вибрати квартиру для оренди

Якщо людина планує орендувати квартиру, то їй необхідно ставиться до вибору уважно і акуратно. Оскільки досить часто так буває, що після в'їзду в орендоване житло виникає певна кількість сюрпризів, які спочатку, при огляді квартири не були помічені.

Краще помітити недоліки, приховані дефекти меблів, побутової техніки і т.д. до підписання договору. Це допоможе збити ціну, якщо господареві лінь усувати дефекти.

При виборі квартири найголовніше - не поспішати. Навіть якщо підтискають терміни, і можливо, на наступну добу доведеться ночувати в готелі, все одно, знімати перше-ліпше житло не варто. Недарма російська народна мудрість говорить: «Хто шукає - той завжди знайде!». Тому потрібно їздити оглядати квартири, одну, другу, третю. І так до тих пір, поки не знайдеться дійсно хороший варіант, з хорошими господарями і за розумну ціну. При огляді квартири необхідно абсолютно на все звертати увагу. Потрібно дивитися меблі, пробувати присісти на стілець, прилягти на ліжко, відкривати/закривати дверцята шафок, вмикати/ вимикати телевізор, кондиціонер, перевірити справність бойлера, водопровідних кранів, зливного бачка, замків. Якщо Ви хочете орендувати квартиру в Києві, то хороший варіант допоможе підібрати Kiev rent apartment.

Звичайно, на перший погляд це може здатися господарям квартири дещо дивним, але, якщо у них все в порядку з головою і в квартирі, то, вони, безумовно, дозволять потенційному орендарю все це перевірити. У разі виявлення будь-яких неполадок, з господарями квартири слід негайно домовитися про те, коли вирішиться дана проблема, як швидко і ким буде вироблено усунення неполадок. Орендар, за умови, якщо він, звичайно, вміє це робити, може запропонувати свою допомогу у вирішенні питання. І в такому випадку, вартість виконаних робіт буде відніматися із суми орендної плати. Або ж господарі квартири своїми силами усувають в найкоротші терміни всі несправності.

Потенційному орендарю також слід не забути перевірити справність вікон, оскільки в квартири, які призначаються на здачу, як правило, ставлять недорогі склопакети, які будуть створювати безліч неприємних моментів в будь-який час року. Влітку кондиціонер буде працювати вхолосту, а взимку з щілин буде дути холодне повітря. При ретельному огляді вікон, та й всієї квартири в цілому, не треба соромитися задавати господарям питання..

До побутової техніки також необхідно підійти з усією ретельністю і пам'ятати, що стан проводки в першу чергу визначає справну роботу всіх електроприладів, що знаходяться в приміщенні. Якщо орендар планує користуватися одночасно кількома потужними електроприладами, то необхідно відразу ж, щоб переглянути, або хоча б поцікавитися у господарів, чи витримає таку напругу електропроводка. Зробити таку перевірку слід обов'язково, тому що в противному випадку можна залишитися без електроенергії невідомо наскільки часу. Після підписання договору у господарів квартири слід взяти телефони електриків, сантехніків, районних аварійних служб, якщо господарі живуть далеко від переданого об'єкта.

Найоптимальнішим варіантом вважається в'їзд в квартиру з власними меблями. Але що робити, якщо квартира повністю задовольняє орендаря, а в приміщенні знаходяться непотрібні йому предмети інтер'єру, наприклад, старий платтяна шафа і напівживий диван? Тому необхідно відразу, до підписання договору обумовити з господарями квартири, які речі повинні бути вивезені.

В інтересах орендарів підтримувати нормальні людські відносини з господарями квартири, оскільки попереду регулярні зустрічі. Якщо господар квартири захоче щомісяця приходити в свою квартиру - це нормально, це його власність, і він має право контролювати стан квартири і предметів побуту. Тому необхідно заздалегідь обговорити, в який саме день це буде відбуватися, і, природно, попросити господарів квартири попереджати завчасно про свій візит. У господарів квартири варто поцікавитися, з якими сусідами варто підтримувати відносини, а кого варто ігнорувати. З сусідами краще налагодити нейтральні відносини, а вже потім, через деякий час, краще дізнавшись, що це за люди, налагоджувати більш сусідські відносини.

Переглядів: 991 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове