Четвер, 25.04.2024, 01:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2018 » Серпень » 5 » Як вибрати квартиру
20:34
Як вибрати квартиру

Придбання власного житла завжди пов'язане з безліччю переживань, адже хочеться не прогадати, а купити дійсно гідну житлоплощу, де будуть панувати комфорт і затишок. Вибір на ринку нерухомості завжди радує різноманіттям, тому важливо знати ключові параметри.

В першу чергу потрібно визначитися з бюджетом. Цей фактор буде безпосередньо впливати на місцезнаходження, квадратуру квартири, загальний стан комунікацій і ремонту. Далі вирішуємо, з яких коштів буде проводитися оплата: особисті заощадження, іпотека або кредит, житлові програми. Слід об'єктивно оцінити свої фінансові можливості, щоб в майбутньому уникнути неприємних проблем. Наприклад, квартири в Житомирі без посередників (рос. квартиры в Житомире без посредников ) можна знайти на сайті kvartira.zhitomir.ua.

Другий критерій - для чого потрібна нерухомість: для власного проживання або в комерційних цілях. Дана установка впливає на місцезнаходження і планування потрібного об'єкту. Зазвичай люди заздалегідь знають, в якому районі міста хочуть придбати квадратні метри. Якщо для вас важлива близькість до роботи або місця навчання, коло пошуку значно звузиться. При переїзді в малознайомий житловий масив, основними критеріями стають транспортне сполучення і інфраструктура. Важлива екологічна обстановка, на яку впливають близькість промислових підприємств, дорожніх автомагістралей.

Новобудова або вторинний ринок?

Вкладати фінанси в новобудову раціонально тоді, коли є час для очікування і бюджет обмежений. Великий плюс такого вибору в тому, що ви отримуєте новий будинок з сучасними комунікаціями. Як правило, будівництво нових будинків на увазі створення важливих інфраструктурних об'єктів (поліклінік, шкіл і дитсадків), облагороджування прибудинкових територій та облаштування зон відпочинку. Важливо розуміти, що квартира в новобудові зажадає ремонту. Купівля ж нерухомості на вторинному ринку вигідна тим, що житлоплощу може бути вже відремонтована і придатна для життя. Головне: враховувати юридичну історію квартири, а для цього краще звернутися за професійною допомогою в ріелторську контору.

Беремо на замітку

Як тільки врегульовані первинні питання, можна вивчати об'єкти. Заздалегідь дивіться планування об'єктів, особливо якщо хочете придбати житло відразу для комфортного проживання. Довіряти порадам сторонніх осіб, які не будуть проживати з вами, не варто. Зазвичай рекомендації даються суперечливі, що ускладнює процес пошуку. Краще самостійно визначити, що для вас визначає зручність: роздільні або прохідні кімнати, совмещенность або роздільність санвузла, квадратура кухні і т.п.

Не забудьте прогулятися по району, де доглядаєте квартиру. Така «розвідка» дозволить на власні очі оцінити стан двору, близькість інфраструктурних об'єктів, наявність зон для відпочинку, познайомитися з сусідами. В один день не варто переглядати багато варіантів, краще дивитися квартири в світлий час доби. Купуючи квартиру в новобудові, ознайомитися з нею можна по документації, в якій прописується планування, метраж, висота стель, комунікації та опалення.

Переглядів: 1131 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове