Субота, 20.04.2024, 05:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » 2013 » Липень » 14 » Андрій Єщенко: "Сподіваюся вийти на поле в жовтні"
22:28
Андрій Єщенко: "Сподіваюся вийти на поле в жовтні"
Напередодні старту сезону своїми очікуваннями поділився захисник «Анжи» Андрій Єщенко.

- Перше питання очевидна: як ви себе почуваєте?
- Самопочуття хороше. А відновлення йде за планом.
- Андрій, давайте відновимо хронологію подій, пов'язаних з вашою травмою.
- Травму я отримав у березні, у виїзному матчі «Анжи» в Краснодарі. Розрив хрестоподібних зв'язок, як відомо, вважається однією з найважчих травм у футболі. У квітні пройшла операція, а вже в травні я перестав користуватися милицями.
- На першому червневому зборі в Австрії ви вже брали участь у тренувальному процесі?
- Цілком правильно. Працював за індивідуальною програмою під керівництвом наших тренерів з фізпідготовки і фізіотерапевтів.
Це вже йде поточний плановий процес, в ході якого я повинен поступово відновлювати кондиції.
- У ході лікування ви не відчували себе самотнім, забутим?
- Ні в якому разі. І власник клубу, і тренери, і партнери по команді, і медики - від усіх звучали слова підтримки і побажання швидкого одужання. І це той випадок, коли навіть за інтонаціями очевидно, що людям небайдужа твоя проблема і вони щиро бажають тобі добра.
- А проблема раптової незайнятості? Людина грав, тренувався, весь день був розписаний - і раптом ...
- Так практично не було періоду, щоб я байдикував. Операція, курс лікування, медична реабілітація, а потім і повернення до тренувального процесу - я весь час був зайнятий поточними справами.
- Що вам радили партнери по футбольному цеху?
- Рекомендували не гнати коней і акуратно витримати всі терміни відновлення. З хрестоподібними зв'язками не жартують. Але в принципі в «Анжи» ніхто й не збирався хворого підганяти мене на поле. Все йде строго за графіком.
- У вболівальників є шанси побачити вас на полі в цьому календарному році?
- Так, шанси є. За нашими приблизними планам за благополучному варіанті розвитку подій десь через півтора місяці я почну тренуватися в загальній групі. Зрозуміло, що ще потрібно буде набирати ігрову форму. Це ж різні речі. Одна справа - відчувати себе здоровим з медичної точки зору. А інше - розуміти, що ти вже набрав ігрові кондиції і знаходишся в тонусі. Але будемо виходити з того, що в жовтні я вже зможу виходити на поле. Нехай не на всі 90 хвилин одразу, а поступово збільшуючи час участі в матчах.
- Чим ще запам'яталися вам австрійські збори?
- Звичайно, головною темою стало посилення команди. Тим більше що мова в тому числі йде про хлопців, яких я знаю по збірній Росії. Упевнений, що можна говорити про серйозне зміцненні «Анжи» напередодні старту сезону. До того ж зростає внутрішньокомандна конкуренція за місце в складі, а це знову ж піде тільки на користь команді.
- З іншого боку, з появою нових футболістів постає завдання вбудовування їх в гру команду, налагодження ігрового взаєморозуміння.
- Запевняю вас, що на рівні висококласних футболістів цей процес відбувається дуже швидко. Чим майстровиті гравці, тим швидше вони намацують командну гру. Пара матчів - і у всіх виникне відчуття, що ці люди все життя разом грали.
- Що б ви побажали уболівальникам напередодні сезону?
- Перед «Анжи» стоять дуже серйозні завдання, і для нас буде як ніколи важлива ваша підтримка. Я взагалі перебуваю у своєрідному боргу перед уболівальниками. Так вийшло, що провів на домашньому полі лише один матч. До речі, це був перший матч на новенькій «Анжи Арені» - з самарськими «Крильями». Після цієї гри в наступному турі і трапилася травма ...
Так що чекаю не дочекаюся можливість внести свою лепту в командні успіхи.

ФК Анжи (Махачкала)
Переглядів: 569 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове