Неділя, 19.05.2024, 02:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Волейбольний клуб "Полтавчанка"
Меню сайту
Інформаційний партнер
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Як Ви оцінюєте виступ команди в першому сезоні у вищій лізі?
Всього відповідей: 75
Пошук
Головна » Архів матеріалів
Вихованки тренера з волейболу Лубенської ДЮСШ Юрія Тягнія повернулися з цікавих змагань, що відбулися на Черкащині. 

Юні лубенки взяли участь у Каневі у всеукраїнському турнірі серед дівчат, присвяченому пам’яті колишнього місцевого вчителя фізвиховання Лариси Макаренко. У змаганнях, що відбулися вже в 11 раз, вели боротьбу юні волейболістки у двох вікових групах (1996-1997 р. н. і 1998-1999 р. н.). Лубенки змагалися серед молодших, де у групі було сім команд. Вони перемогли ровесниць з Ватутіного Черкаської області, Олександрії (Кіровоградщина) і Канева-2, а поступилися дівчатам з Одеси, Южного і Канева-1. У підсумку лубенська команда посіла IV місце, а переможницями стали господарки традиційного турніру.
Склад лубенок був таким: Катерина Петровська, Юлія Гайдук, Анна Максимович, Марина Семенець, Альона Гайдук, Олена Батієвська, Вероніка Таран. Одним з кращих гравців турніру (і кращою серед лубенок) ... Читати далі »
Переглядів: 894 | Додав: Admin | Дата: 16.01.2011 | Коментарі (0)

После довольно продолжительной почти месячной паузы мужские команды Суперлиги возобновляют игры чемпионата страны и матчами 8 тура начинают второй круг. 

Интересно, что в новом году Федерация волейбола Украины приняла решение проводить поединки команд элитного дивизиона в новые сроки. Начиная с завтрашнего дня и как минимум до конца сезона, все матчи будут играться не по субботам и воскресеньям, а по пятницам и субботам. Как говорят отдельные специалисты волейбола, это сделано в интересах как самих команд-участников чемпионата, так и с целью привлечения на трибуны большего числа зрителей.

Посмотрим, как оно будет дальше. Во всяком случае, все имеют право на эксперимент. И если он будет удачен, то все мы только порадуемся за украинский волейбол, который уже давно заслуживает значительно большего внимания. Как от руководителей всего нашего спортивного хозяйства, так и со стороны людей, имеющих возможность финансово помогать клубам. ... Читати далі »
Переглядів: 912 | Додав: Admin | Дата: 14.01.2011 | Коментарі (0)

Вихованки покійного полтавського тренера Владислава Агасьянца Яніна Журовська і Юлія Шелухіна виходять з южненськими "Хіміком" в 1/8 Челлендж кап.

У матчі-відповіді "Хіміку" було потрібно перемогти з будь-яким рахунком, плюс здолати своїх суперниць голандську команду PND WEERT ще й у так званій "золотій партії". І з цим завданням українська команда впоралася - 3:2(25:22, 22:25, 25:13, 20:25, 15:11) і 15:10 у "золотій партії". Яніна Журовська провела весь матч і була одним із лідерів южненської команди. Юлія Шелухіна з'явилися лише наприкінці другої партії за рахунку 22:24 на користь суперниць. Тренери хотіли використати її блок, але не склалося.

Втім, підсумковий рахунок не може не радувати. Вітаємо южненський "Хімік" і наших землячок з виходом у наступний раунд єврокубку!


... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: Admin | Дата: 11.01.2011 | Коментарі (0)

6 листопада в Дніпродзержинську завершилися змагання відкритого чемпіонату Дніпродзержинська з волейболу.
Вони проходили у кількох вікових групах: жінки (35+ і 40+), молодь та чоловіки (40+, 50+ і 60+). Приємно, що у старших вікових категоріях тон задавали полтавські волейболісти. У віковій категорії 50+ команда міста Полтави посіла друге місце, а у 60+ - перше. Змагання відбувалися на базі СШ№31, КСК "Дзержинка", СК "Промінь", ДГТУ, ДИИ.
Переглядів: 1048 | Додав: Admin | Дата: 05.01.2011 | Коментарі (0)

У Полтаві відбулися матчі другого туру чемпіонату студентської ліги України з волейболу серед жіночих команд вищої ліги.

У групі «А» на базі Полтавського національного педагогічного університету господарки приймали три харківські команди. Наші волейболістки з однаковим рахунком 3:0 здолали суперниць з Харківської державної зооветеринарної академії (ХДЗА) та Харківського національного економічного університету (ХНЕУ). У головному протистоянні турніру господарки поступилися студенткам Харківського національного педагогічного університету (ХНПУ) з рахунком 1:3. У загальному заліку за результатами матчів у групах «А» і «Б» полтавки знаходяться на третьому місці. Попереду ще два тури, наступний — в Харкові.

У місті Біла Церква відбувся І тур всеукраїнських змагань дитячої ліги з волейболу серед дівчат 1996-97 років народження. Збірна Полтавської області, складена з вихованок ДЮСШОР № 2 посіла друге місце. Головна боротьба за ... Читати далі »

Переглядів: 954 | Додав: Admin | Дата: 26.12.2010 | Коментарі (0)

Протягом останніх 25 років вихованці волейбольної школи Полтавщини успішно грали в чемпіонатах багатьох країн, майже в усьому світі (в Японії, Саудівській Аравії, Бразилії, Італії, Німеччині, Франції, Польщі, Росії). Та минулої суботи, 18 грудня, сталася історична подія, яка ще ніколи не мала місця в історії виступів наших земляків-"іноземців". У російській Суперлізі відбувся матч лідерів "Зеніт" (Казань) - "Локомотив" (Новосибірськ), який став справжнім полтавським "дербі" за участю Максима Пантелеймоненка і Миколи Павлова.

Після чергового туру в російський Суперлізі встановилося двовладдя. Команда Максима Пантелеймоненка - "Зеніт" (минулорічний чемпіон і володар Кубка Росії) і команда Миколи Павлова - "Локомотив" (минулорічний фіналіст Кубка Росії) очолювали турнірну таблицю, маючи однакову кількість очок - по 19. Лише завдяки додатковим показникам на першій сходинці перебував "Локомотив". До матчу лідерів, який проходив у Казані, була при ... Читати далі »
Переглядів: 969 | Додав: Admin | Дата: 24.12.2010 | Коментарі (0)

 Відбулися матчі 7-го туру чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги. СК «Фаворит» проводив свої поєдинки у Чернівцях проти «Будівельник-Динамо-Буковина».
Кілька слів про команду суперника. На відміну від лубенців у колективу з Чернівців дебют у Суперлізі виявився фантастично вдалим – 2 місце у сезоні 2008/09. Минулого сезону «Будівельник-Динамо-Буковина» у Чемпіонаті України пробився до фінальної четвірки, де посів 4 місце.
З липня 2010 р. чернівецьку команду очолив Віталій Осипов, який до цього вивів молодіжну збірну України до фінальної частини чемпіонату Європи 2010. Тренер повністю оновив команду, яка зараз є однією з найвищих у Суперлізі. Середній зріст гравців «Будівельника» становить 2.00-2.05 метрів.
У першій зустрічі «Фаворит» показав хорошу гру. Підопічні Сергія Сосніна виграли у господарів першу партію – 25:23. В трьох наступних «буковинці» виявилися сильнішими.
У другій зустрічі наші волейболісти змог ... Читати далі »
Переглядів: 921 | Додав: Admin | Дата: 22.12.2010 | Коментарі (0)

Мужские команды Суперлиги играми 7 тура завершают первый круг чемпионата страны. Из четырех поединков в двух команды из лидирующей группы, по всей видимости, возьмут запланированные очки. Это относится к харьковскому «Локомотиву», который в Чернигове встретится с явным аутсайдером турнира «Буревестником», и к черновицкому «Будивельнику-Динамо-Буковине» - подопечные Виталия Осипова дома сыграют с дебютантом элитного дивизиона «Фаворитом». Впрочем, иногда происходят сенсации и те клубы, кому я отвел роль неудачников, вполне могут преподнести сюрприз.

Что же касается остальных двух пар соперников, то здесь ожидается напряженная борьба. Интересно, что все эти четыре матча пройдут в Харькове, причем в воскресенье в одно и тоже время в разных залах.

«Юракадемия», которая стремится попасть в квартет сильнейших, наверняка постарается приблизиться в турнирной таблице к «Импексагроспорту». А что может быть лучше, нежели победить оппонента в очном противостоянии ... Читати далі »
Переглядів: 2523 | Додав: Admin | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 30 31 »
ВК "Полтавчанка" © 2010-2016 При використанні матеріалів сайту посилання обов'язкове